persafe_socials
App icon

BESTE ALARMKNOP VOOR PERSONEN

- Eenvoudig te bedienen alarmknop.
- Professioneel & gecertifieerd alarm.
- €7,95 OF €11,95 p/maand.
- Werkt thuis + onderweg.
- 24/7 alarmcentrale incl.
- Altijd direct contact
- Geen wachtlijsten, werkt meteen


Altijd beschermd - PERSAFE altijd een gerust gevoel

noodoproep – valdetectie

Werkt binnen en buiten - PERSAFE altijd paraat

werkt thuis en onderweg

Verzekerd van hulp - PERSAFE verzekerd van hulp

24/7 meldkamer inclusief

ALARMKNOP

Betrouwbare noodknop met eenvoudig te bedienen druktoets. Door op de knop te drukken maak je alarm. Hierbij wordt ook meteen je actuele gps-locatie bepaald zodat de contactpersonen of de meldkamer precies weten waar je je bevindt. De alarmoproep komt binnen bij je contactpersonen als een NL-ALERT melding (gegarandeerde manier om je contactpersonen bereiken). Door het lage gewicht (minder dan 10 gram) kun je de knop comfortabel dragen aan de meegeleverde halsketting of je maakt de knop vast aan je (onder)kleding met de geïntegreerde kledingclip. Op deze manier ziet niemand dat je een persoonsalarm draagt. De knop heeft de afmeting van een 2-euro muntstuk en is spatwaterdicht. Je kunt nooit vergeten om de alarmknop op te laden want de ingebouwde batterij gaat 2 jaren mee.

De alarmknop is verbonden met je mobiele telefoon via de Persafe app, hierdoor werkt het alarm thuis maar ook onderweg. Om alarm te maken hoef je alleen de alarmknop in te drukken en nooit de mobiele telefoon te bedienen, te ontgrendelen of verplicht bij je te dragen. De alarmknop maakt automatisch verbinding met je telefoon. Thuis hoeft de telefoon alleen in je huis aanwezig te zijn en als je het alarm ook onderweg wilt gebruiken dan moet je de telefoon meenemen. Je koopt de alarmknop voor €55,-. Standaard levering binnen 2 werkdagen.

Om de alarmknop te koppelen aan de mobiele telefoon of tablet hoef je alleen de Persafe app te installeren. Binnen enkele minuten heb je een werkend alarmsysteem.

Meer informatie

PANIEKPOLSBAND

Eenvoudig te bedienen polsband met druktoets. Door op de knop van de polsband te drukken maak je alarm. Hierbij wordt ook meteen je actuele gps-locatie bepaald zodat de contactpersonen of de meldkamer precies weten waar je je bevindt. De alarmoproep komt binnen bij je contactpersonen als een NL-ALERT melding (gegarandeerde manier om je contactpersonen bereiken). Je kunt nooit vergeten om de ingebouwde alarmzender op te laden want die heeft een batterij die maar liefst 2 jaren meegaat. De polsband is gemaakt van licht en soepel materiaal in de kleur antraciet en is waterdicht (je kunt er mee douchen).

De polsband is verbonden met je mobiele telefoon via de Persafe app, hierdoor werkt het alarm thuis maar ook onderweg. Om alarm te maken hoef je alleen de polsband in te drukken en nooit de mobiele telefoon te bedienen, te ontgrendelen of verplicht bij je te dragen. De polsband maakt automatisch verbinding met je telefoon. Thuis hoeft de telefoon alleen in je huis aanwezig te zijn en als je het alarm ook onderweg wilt gebruiken dan moet je de telefoon meenemen. Je koopt de polsband voor €90,-. Standaard levering binnen 2 werkdagen.

Om de polsband te koppelen aan de mobiele telefoon of tablet hoef je alleen de Persafe app te installeren. Binnen enkele minuten heb je een werkend alarmsysteem.

Meer informatie?
"Dankzij Persafe maken wij ons minder zorgen en ma vindt de alarmknop simpel te bedienen."

Direct alarmeren naar 24/7 alarmcentrale (€11,95 p/m)

Wonen je familieleden te ver weg of wil je ze of je buren niet tot last zijn met jouw alarmen? Hebben je contactpersonen geen mobiele telefoon waar de Persafe app op kan of vinden ze de omgang met een smartphone te complex? Ook daar hebben wij aan gedacht.

Je kunt er namelijk ook voor kiezen om altijd direct te alarmeren naar onze 24/7 alarmcentrale.

De meldkamer heeft contact met je via de spreek/luister en beluistert de automatische gemaakte audio opname af. Hiermee bepalen ze welke hulp je nodig hebt. Is er een 112 situatie dan sturen ze direct ambulance, brandweer of politie naar je toe. Heb je hulp nodig maar is er geen 112 situatie dan bellen ze de opgegeven contactpersonen om naar je toe te gaan. Heb je thuiszorg opvolging georganiseerd dan waarschuwen ze de betreffende thuiszorg instelling. De meldkamer blijft actief net zolang tot er iemand bij je is gearriveerd.

Dit abonnement kost €11,95 p/mnd en kun je hier direct online bestellen. Meer informatie over hoe het werkt?

Meer informatie

Alarmeren naar contactpersonen (€7,95 p/m)

Met Persafe kun je je contactpersonen in noodsituaties eenvoudig en snel oproepen, ongeacht of je thuis of onderweg bent. Je drukt simpelweg 3 seconden op de polsband of alarmknop en je hulpoproep wordt direct verstuurd naar de mobiele telefoons van de contactpersonen.

Die ontvangen het alarm op dezelfde manier als een NL-ALERT melding en zien direct waar jij bent en wie van de contactpersonen het dichtst bij jou in de buurt is. Deze nieuwe manier van alarmeren vervangt de traditionele ‘opbel’ alarmering die vaak fout ging omdat de contactpersonen hun telefoon op niet-storen hebben of hun voicemail geactiveerd hebben.

De contactpersonen hebben contact met je via de spreek/luister verbinding. Als je een gehoorapparaat gebruikt wat is verbonden met je mobiele telefoon dan komt de spreek/luister direct binnen op je gehoorapparaat.

De contactpersonen kunnen ook de geluidsopname beluisteren die is gestart op het moment dat jij op de noodknop drukte (belangrijk voor ouderen met een gehoorbeperking die spreek/luister niet goed horen). Als het nodig is kunnen de contactpersonen met één knopdruk een ambulance via de PERSAFE meldkamer voor je regelen.

Als niemand van je contactpersonen reageert neemt de meldkamer het automatisch over (achterwacht functie, inclusief in abonnement voor €7,95 p/m). Op deze manier ben je altijd verzekerd van hulp.

Meer informatie
 • CalendarGeen aansluitkosten
 • PrivacyPrivacy gegarandeerd!

Goedkoper en toch beter

Persafe biedt een professioneel alarm voor een betaalbare prijs. We doen dit al meer dan 50 jaar voor bedrijven. Voorheen als onderdeel van Philips en nu als zelfstandige specialist. Sinds 2021 bieden wij ook alarmering voor senioren. Persasfe rekent dezelfde prijzen aan senioren als aan bedrijven en dat is duidelijk gunstiger dan andere alarmsystemen. In korte tijd hebben meer dan 10.000 senioren gekozen voor Persafe. Sluit je bij ons aan en profiteer van goedkoper en ook nog beter. 

De Persafe alarmoproep is een professionele alarmering en werkt net als de NL-ALERT melding van de overheid. De alarmoproep speelt audiosignalen af op de telefoon van de contactpersonen ook als deze op ‘niet storen’ staat of als de voicemail is geactiveerd. Op deze manier wordt GEWAARBORGD dat de contactpersonen altijd (ook s’nachts) de oproep ontvangen. De contactpersoon kan het Persafe systeem op absent schakelen als men niet beschikbaar is voor oproepen.

Het Persafe alarm is eenvoudig zelf in gebruik te nemen zonder dat er een monteur bij u voorbij hoeft te komen. De instructie handleiding is zeer eenvoudig en duidelijk zodat zelfs de grootste digibeet dit zelf kan. Natuurlijk is de Persafe klantenservice beschikbaar om u te ondersteunen indien u dit prettig vindt.

Persafe voor ouderen zonder eigen smartphone

Als er in de woning van de oudere WIFI aanwezig is dan kan de Persafe noodknop ook aangesloten worden via de Persafe app op een tablet of op een (oudere) smartphone die ‘over’ is in de familie. Je kunt dan de Persafe noodknop thuis gebruiken. Het Persafe alarm werkt dan op WIFI, je hebt geen GSM abonnement nodig.

Als de oudere een tablet gebruikt dan kan de Persafe noodknop daarmee direct worden verbonden. Als de oudere geen smartphone en geen tablet heeft dan plaats je een oudere smartphone op een vaste centrale plaats in de woning waar je de Persafe noodknop mee verbindt (via de Persafe app). De oudere hoeft de smartphone of tablet nooit te bedienen om alarm te maken, alleen maar op de noodknop in te drukken. Controleer of het (oudere) toestel geschikt is door in de play-store of app-store de Persafe app op te zoeken. Indien de Persafe app wordt getoond is het toestel geschikt.

Indien de woning van de oudere geen WIFI heeft dan is het te overwegen om een klein GSM data abonnement (4G) af te sluiten (deze zijn er al voor slechts €3,50 per maand). Persafe heeft minder dan 500MB per maand nodig.

Op deze manier kan iedereen gebruik maken van betaalbare professionele persoonsalarmering.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Bestel dan hier de Persafe brochure

Laat hier uw gegevens achter en ontvang onze brochure

Liever telefonisch contact? Neem contact op via 085 071 7308

  Wij helpen graag. Bel chat of mail met ons.

  Op werkdagen zijn wij van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

   

  Bel 085 071 7308
  Mail info@persafe.eu

  Stel uw vraag via de chat