Bouw - Persafe
App icon

Your life line

PERSAFE maakt van
de telefoon van je werknemer een krachtige alarmzender.

Altijd beschermd - PERSAFE Altijd beschermd

Noodalarm – valdetectie – telefoon beschadigd

Werkt binnen en buiten - PERSAFE Verbonden en geïnformeerd

Werkt binnen en buiten

Verzekerd van hulp - PERSAFE Verzekerd van hulp

24/7 alarmcentrale als achterwacht

Bescherming voor je werknemers

In een noodsituatie wordt een alarmmelding uitgestuurd naar de collega’s of naar de meldkamer met de exacte locatie gegevens. Er kan een directe spreek/luister verbinding opgezet worden en eventueel kan er op afstand door collega’s geëscaleerd worden naar de meldkamer.

Persafe biedt persoonsalarmering met een noodalarm, valdetectie alarm en een alarm als de telefoon vernield is of beschadigd is bij een ongeval.

Altijd overzicht hebben waar je collega’s zijn

PERSAFE geeft continue een overzicht van de exacte locatiepositie van elke collega, zodat er geen tijd meer wordt verloren met onderlinge coördinatie. Ook is het mogelijk om slimme notificaties te ontvangen als een collega bij een bepaalde locatie aankomt of vertrekt, zo weet je precies wie waar aan het werk is.

Overal verzekerd van de juiste hulp

Maak alarmcirkels per klant, event of controlelocatie. Hiermee zorg je dat de juiste hulp naar de juiste werknemer komt. PERSAFE weet altijd of de collega hulpverleners beschikbaar zijn en waar ze zich bevinden. Als niemand de alarmmelding kan aannemen, schakelen we automatisch door naar de meldkamer.

Automatische tijd- en locatieregistratie

PERSAFE maakt gebruik van nauwkeurige locatiebepaling met de mogelijkheid voor automatische tijdregistratie bij aankomst en vertrek op locatie of bij klanten. Onze tijd- en locatieregistratie kan naast salarisadministratie ook gebruikt worden voor facturatie en het optimaliseren van werkprocessen.

Extra toebehoor

PERSAFE-app met losse noodknop maakt van de telefoons van je werknemers moderne alarmzenders.

PERSAFE is de meest
geavanceerde app
voor persoonsalarmering
Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu