persafe_socials
App icon

VEILIG & MET ELKAAR VERBONDEN

Persafe combineert persoonsalarmering en familie locator in één app voor het hele gezin.

Altijd beschermd - PERSAFE Altijd beschermd

Noodoproep – valdetectie –
telefoon beschadigd notificatie

Werkt binnen en buiten - PERSAFE Verbonden en geïnformeerd

Altijd weten waar je dierbaren zijn

Verzekerd van hulp - PERSAFE Verzekerd van hulp

Inclusief 24/7 meldkamer als achterwacht

Bescherming voor je familie

Op zoek naar een betrouwbare manier om de veiligheid van jou en je familie te garanderen? Met de Persafe app kan iedereen in noodsituaties snel alarmeren, ongeacht waar ze zijn. Er kan tenslotte altijd wat gebeuren bij (alleen) sporten, op weg naar school of werk of bij een klusje thuis. Via slimme notificaties weet jij bovendien wanneer ze op hun laatste locatie zijn aangekomen, wanneer hun telefoon beschadigd is geraakt of de batterij bijna leeg is. Zo kun je direct schakelen en de bescherming van jouw familie altijd veilig stellen.

Meer informatie

Verzekerd van hulp

Bij een noodoproep ontvangt het hele gezin een melding met de exacte GPS-locatie van alle aangesloten familieleden, zodat je in één oogopslag kunt zien wie het dichtste bij is. Met een spreek-luister verbinding heb je direct contact met de mobiele telefoon van het familielid in nood, zonder dat diegene daar iets voor hoeft te doen. Zo weet je snel of het loos alarm is of er echt iets aan de hand is. Neemt niemand de alarmoproep aan? Dan wordt er automatisch verbinding gemaakt met de Persafe 24/7 meldkamer (achterwacht functie, inclusief in abonnement). Op die manier is hulp altijd verzekerd en dichtbij. Voor €7,95 per maand voor 4 familieleden.

Meer informatie

Verbinden en delen

Persafe is er juist voor families die meer willen verbinden. De app geeft jouw familie de mogelijkheid om hun actuele gps-locatie met elkaar te delen. Zo wordt de coördinatie onder elkaar gemakkelijker én blijf je op een spontane manier met elkaar in verbinding. Heb je even behoefte aan meer privacy? Dan kun je deze functie ook gemakkelijk weer uitzetten

Meer informatie
Altijd en overal weten waar je dierbaren zijn

Slimme notificaties bij aankomst en vertrek

Wil je weten of je moeder al thuis is? Of benieuwd of je kind op tijd op school is aangekomen? Gebruik dan slimme notificaties bij aankomst en vertrek van frequent bezochte locaties zoals werk, school of thuis. Dat maakt niet alleen de dagelijkse coördinatie eenvoudiger, je hoeft je ook niet meer onnodig zorgen te maken.

Meer informatie
Altijd en overal weten waar je dierbaren zijn

Optie losse alarmknop (€55)

De eerste alarmknop die discretie en draagcomfort combineert met het vertrouwen dat het alarmsysteem altijd werkt. Onze alarmknop is gekoppeld aan je telefoon en je kunt alarm maken zonder je telefoon te bedienen of te ontgrendelen. De alarmknop beschikt over een unieke kledingclip waarmee je de knop eenvoudig en discreet aan je blouse, T-shirt, onderkleding of trui bevestigd (bijv. aan je kraag, aan je polosluiting of aan je BH-bandje) op een plaats van jouw keuze. Ook kan de knop worden gedragen aan de bijgeleverde halsketting. Op deze manier kun je altijd met beide handen de knop bereiken om alarm te maken. Heel belangrijk als je bent gevallen, onwel wordt of in een bedreigende situatie komt. Je koopt de knop voor €55,-. Levering binnen 2 werkdagen.

Meer informatie
“Dankzij PERSAFE
maken wij ons veel
minder zorgen”
 • CalendarPer maand opzegbaar
 • PrivacyPrivacy gegarandeerd!

Meer informatie?

Download dan de PERSAFE brochure

  Meer informatie

  Kom je er niet uit?

  Op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur zijn wij bereikbaar.

  Bel 085 071 7308
  Mail info@persafe.eu

  Stel uw vraag via de chat