Jongeren - Persafe
App icon

Your life line

PERSAFE-app maakt van je telefoon
een alarmzender voor de veiligheid
van jou en de dierbaren om je heen.

Altijd beschermd - PERSAFE Altijd beschermd

Noodalarm – valdetectie – telefoon beschadigd

Werkt binnen en buiten - PERSAFE Verbonden en geïnformeerd

Altijd weten waar je familie en dierbaren zijn

Verzekerd van hulp - PERSAFE Verzekerd van hulp

Automatische alarmcentrale

Bescherming voor jou en je familie

In een noodsituatie wordt een alarmmelding uitgestuurd naar je familieleden met je exacte locatie. Je familieleden kunnen een directe spreek/luister verbinding opzetten en eventueel op afstand escaleren naar de PERSAFE-meldkamer met aansluiting op de 112-hulpdiensten.

Persafe biedt rondom bescherming met een noodalarm, valdetectie-alarm, een alarm als de telefoon vernield is of beschadigd bij een ongeval, en een melding als de batterij leeg is.

Altijd en overal weten waar je familieleden zijn

Bekijk de actuele gps-locaties van je familieleden en dierbaren op een eigen scherm voor overzicht en coördinatie. Stel slimme notificaties in als een familielid bij een bepaalde locatie aankomt of vertrekt, bijvoorbeeld of je moeder thuis is of je zoon aankomt bij zijn vrienden.

Overal verzekerd van de juiste hulp

Maak een alarmgroep met unieke hulpverleners voor sport, school of thuis en wissel eenvoudig. Persafe weet altijd of je hulpverleners beschikbaar zijn en waar ze zich bevinden. Als niemand je alarmmelding kan aannemen escaleren we automatisch naar de PERSAFE-meldkamer met directe 112 aansluiting.

Extra toebehoor

PERSAFE-app maakt van de telefoons van je familieleden volwaardige alarmzenders. Wil je voor sommige familieleden nog een stap verder gaan, dan bieden we een discrete losse alarmknop die via Bluetooth aan de telefoon wordt verbonden en waarmee direct een noodoproep gestart kan worden.

Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu