“Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen prettig” - Persafe

“Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen prettig”

Geplaatst op: 16 September 2022 | Categorie: Families

“Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen prettig”

Hettie Reijnders (84) woont al 61 jaar in hetzelfde huis, maar sinds 2021, vanwege het overlijden van haar man, voor het eerst in haar eentje. “Dat is vreemd in het begin. Je mist je maatje, maar ook iemand om voor te zorgen. En iemand die voor mij zorgt, natuurlijk.”

Een rijk sociaal leven
Het huis waar zij al zes decennia woont ligt aan een doodlopende weg. “Soms zie je nog wel eens een verdwaalde wielrenner hier voor de deur, maar verder komt hier niemand die niet bij mij wezen moet. Daarom ga ik ook liever op bezoek bij anderen.” Ondanks haar leeftijd is mevrouw Reijnders nog jong van geest en goed ter been. Ze houdt er dan ook een rijk sociaal leven op na en gaat er veel op uit. “Thuis is het toch anders.”, vertelt ze. “Ik krijg veel bezoek, maar ik ben ook vaak alleen. Dan schiet er weleens een enge gedachte door je hoofd. Dat er niemand is die weet waar je bent en of het goed met je gaat. Of als je valt dat niemand je vindt”

Voor haar en haar kinderen
Haar kinderen boden met een PERSAFE abonnement een antwoord op haar zorgen. Nu loopt mevrouw Reijnders vrolijk rond, met een alarmknop discreet gedragen aan haar onderkleding. “Het is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen heel prettig. Als er iets gebeurt kan ik meteen hulp inroepen met een simpele druk op de knop. Dat geeft mij, maar ook hen een veilig gevoel.”

Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu