17. Uitloggen

Doe je in app-menu rechtsboven door op de log-out-knop te drukken. Wij adviseren je om de app AAN/UIT te zetten en nooit helemaal uit te loggen. Als je app tijdelijk UIT zet verbruiken we geen energie en data meer en zodra je app weer activeert hoef je niet opnieuw in te loggen.