26. GEBRUIKER PROFIEL COMPLEET MAKEN

Wij adviseren aan alle gebruikers om hun profiel in de app te controleren en compleet te maken. Deze informatie wordt door de meldkamer en eventuele 112 diensten gebruikt in noodsituaties en daarom is het belangrijk dat deze compleet en actueel is (meldkamer beschikbaarheid is afhankelijk van abonnement)

Ga naar het PERSAFE-portaal via de “manage” functie in je app menu en klik rechtsboven op blauwe pijl-icoon. Selecteer “mijn profiel”, controleer en completeer je gegevens.

PERSONEN INFORMEREN. Hier kun je personen met telefoonnummers invullen die gewaarschuwd moeten worden als de hulpverleners in de alarmcirkel geen hulp meer kunnen bieden.

MEDISCHE INFORMATIE. Hier kun je bijvoorbeeld aangeven of je allergisch bent voor medicamenten en/of je medicamenten gebruikt waarvan jij vindt dat de 112 hulpverleners hiervan op de hoogte moeten zijn.

HUISARTS/DOKTOR. Ook kan het belangrijk zijn om de naam en contactgegevens van jouw huisarts/dokter op te nemen, waarvan jij het belangrijk vindt dat de 112 hulpverleners daar contact mee opnemen.

Klik op “opslaan” om gegevens op te slaan.