Schoonmaak - Persafe
App icon

Your life line

PERSAFE-app maakt van
je telefoon een alarmzender
voor de veiligheid van je werknemers.

Altijd beschermd - PERSAFE Altijd beschermd

Noodalarm – valdetectie – telefoon beschadigd

Werkt binnen en buiten - PERSAFE Verbonden en geïnformeerd

Tijd- en locatieregistratie

Verzekerd van hulp - PERSAFE Verzekerd van hulp

Automatische alarmcentrale

Bescherming voor je werknemers

In een noodsituatie wordt een alarmmelding uitgestuurd naar de meldkamer of collega’s met de exacte locatie gegevens. Er kan een directe spreek/luister verbinding opgezet worden en eventueel op afstand door collega’s geëscaleerd worden naar de PERSAFE-meldkamer met directe aansluiting op de 112-hulpdiensten.

Persafe biedt persoonsalarmering met een noodalarm, valdetectie alarm en een alarm als de telefoon vernield is of beschadigd is bij een ongeval.

Meer informatie

Altijd overzicht hebben waar je collega’s zijn

PERSAFE geeft continue een overzicht van de exacte locatiepositie van elk teamlid, zodat er geen tijd meer wordt verloren met onderlinge coördinatie. Ook is het mogelijk om slimme notificaties te ontvangen als een collega bij een bepaalde locatie aankomt of vertrekt.

Meer informatie

Overal verzekerd van de juiste hulp

Maak alarmgroepen per klant of locatie. Hiermee zorg je dat de juiste hulp naar de juiste werknemer komt. PERSAFE weet altijd of de collega hulpverleners beschikbaar zijn en waar ze zich bevinden. Als niemand de alarmmelding kan aannemen, schakelen we automatisch door naar de PERSAFE-meldkamer met directe 112-aansluiting.

Meer informatie

Automatische tijd- en locatieregistratie

PERSAFE maakt gebruik van nauwkeurige locatiebepaling met de mogelijkheid voor automatische tijdregistratie bij aankomst en vertrek op de werklocatie of bij klanten. Onze tijd- en locatieregistratie kan naast salarisadministratie ook gebruikt worden voor facturatie en het optimaliseren van werkprocessen.

Meer informatie

Extra toebehoor

PERSAFE-app maakt van de telefoons van je werknemers volwaardige alarmzenders. Wil je voor sommige werknemers nog een stap verder gaan dan bieden we een losse alarmknop die via bluetooth aan de telefoon wordt verbonden en waarmee direct een noodoproep gestart kan worden.

Meer informatie
"Dankzij PERSAFE voelen
mijn medewerkers
zich veiliger"
Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu