Alarmering voor senioren van PERSAFE
App icon

PERSONEN ALARMERING OUDEREN

- €5,95 p/m incl. meldkamer.
- Comfortabele alarmknop.
- Werkt thuis en onderweg.
- Oproep wordt gegarandeerd aangenomen.
- Gewoon via je mobiele telefoon.

Altijd beschermd - PERSAFE altijd een gerust gevoel

noodknop – valdetectie

Werkt binnen en buiten - PERSAFE altijd verbonden

werkt overal

Verzekerd van hulp - PERSAFE verzekerd van hulp

24/7 meldkamer als achterwacht

Alarmknop voor ouderen

Simpel en betrouwbaar alarm maken met onze unieke alarmknop. Door het lage gewicht (slechts 10 gram) kun je de knop comfortabel dragen aan een halsketting of halskoord. Of je maakt de knop vast aan je (onder)kleding met de geïntegreerde kledingclip zodat niemand ziet dat je een persoonsalarm draagt. Uit onderzoek blijkt dat de beste draagpositie voor een alarmknop tussen borst en hals is. Als je bent gevallen of plotseling onwel wordt kun je de knop altijd met beide handen bereiken. Bij een polsband of alarmhorloge is dit niet altijd meer mogelijk. De knop heeft een diameter van een 2-euro muntstuk en is spatwaterdicht. Je kunt nooit vergeten om de alarmknop op te laden want de ingebouwde batterij gaat 2 jaren mee. De knop wordt gekoppeld aan je mobiele telefoon of tablet (huis installatie) en je koopt de alarmknop voor €35,-

Meer informatie

Alarmeren naar contactpersonen (€5,95 p/m)

Met PERSAFE kun je je contactpersonen in noodsituaties eenvoudig en snel alarmeren, ongeacht of je thuis of onderweg bent. PERSAFE stuurt een alarmoproep met je exacte gps-locatiegegevens naar de mobiele telefoon van de contactpersonen. Die zien van elkaar waar iedereen is en wie het dichtstbij is. Met de spreek/luister verbinding kunnen je contactpersonen direct met je spreken via de handsfree speaker van je mobiele telefoon die automatisch geactiveerd wordt. Als niemand van je contactpersonen de alarmoproep aanneemt wordt de meldkamer actief (achterwacht functie, inclusief in abonnement voor €5,95 p/m). Op deze manier ben je altijd verzekert van hulp.

Meer informatie

Direct alarmeren op 24/7 meldkamer (€9,95 p/m)

Wonen je familieleden te ver weg of wil je ze niet tot last zijn met jouw alarmen? Ook daar hebben wij aan gedacht. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om altijd direct te alarmeren op de 24/7 meldkamer van PERSAFE. De meldkamer waarschuwt de opgegeven contactpersonen of activeert professionele hulp (112) als dat noodzakelijk is. Dit abonnement kost €9,95 p/mnd en kun je ook direct online bestellen.

Gegarandeerd betrouwbare oplossing

PERSAFE heeft de afgelopen 50 jaren haar sporen in de zakelijke markt verdiend. Elke dag vertrouwen beveiligers, zorgprofessionals en zelfs politiekorpsen op de alarmknop van PERSAFE. De alarmknop wordt gekoppeld aan je mobiele telefoon en werkt overal waar je met je mobiele telefoon kunt bellen. Nu biedt PERSAFE ook een alarmsysteem ouderen met dezelfde betrouwbaarheid.

Meer informatie
"Dankzij PERSAFE maken wij ons veel minder zorgen en ma vindt de knop simpel te bedienen.

Prepaid noodknoppen geven geen zekerheid

Er worden ook noodknoppen aangeboden met een prepaid telefoonkaart. Deze worden geadverteerd als ‘zonder abonnement’ maar dat betekent niet dat er geen kosten zijn. Gemiddeld wordt er €4,- per maand op je prepaid afgeschreven. Deze abonnementen hebben geen meldkamer achterwacht functie. Als je contactpersonen niet aannemen wordt de oproep NIET overgenomen door de meldkamer. Bovendien heb je altijd zorgen dat er niet voldoende telefoontegoed is als je een noodsituatie hebt. 

 • CalendarGeen aansluitkosten
 • PrivacyPrivacy gegarandeerd!

Uit en thuis

Alarmcentrale
9,95
per maand per gebruiker
Direct alarmeren op de meldkamer
 • CheckRechtstreeks alarmeren op
 • Check24/7 alarmcentrale
 • CheckNoodoproep
 • CheckValdetectie alarm
 • CheckDirecte spreek/luister verbinding
 • CheckExacte locatie bepaling

Bestellen
Badge

Uit en thuis

Abonnement
5,95
per maand
 • Check3 personen ontvangen alarmoproep
 • Check24/7 alarmcentrale als achterwacht
 • CheckNoodoproep
 • CheckValdetectie alarm
 • CheckDirecte spreek/luister verbinding
 • CheckExacte locatie bepaling
 • CheckNotificaties vertrek & aankomst
 • CheckVeilige zones
 • CheckDwaaldetectie

Bestellen

Wil je meer informatie of telefonisch bestellen?

Bel:       085 071 7308
Mail:     info@persafe.eu

of download de PERSAFE brochure

  Wij helpen graag. Bel, chat of mail met ons.

  Bel 085 071 7308
  Mail info@persafe.eu

  Stel uw vraag via de chat
  Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu