App icon

SENIOREN ALARM

Slechts €5,95 per maand.
Eenvoudig alarmeren met losse noodknop die is verbonden met je mobiele telefoon.
Betrouwbaar en gecertificeerd

Altijd beschermd - PERSAFE Altijd een gerust gevoel

Noodoproep – Valdetectie alarm – Telefoon beschadigd notificatie

Werkt binnen en buiten - PERSAFE Verbonden en geïnformeerd

Altijd weten waar je dierbaren zijn

Verzekerd van hulp - PERSAFE Verzekerd van hulp

24/7 meldkamer als achterwacht

Altijd een gerust gevoel met ouderen alarm

Met Persafe kun je je contactpersonen in noodsituaties eenvoudig en snel alarmeren, ongeacht of je thuis of onderweg bent. Persafe stuurt een alarmoproep met je exacte gps-locatiegegevens naar de mobiele telefoon van de contactpersonen. Die zien van elkaar waar iedereen is en wie het dichtstbij is. Met de spreek/luister verbinding kunnen je contactpersonen of de meldkamer direct met je spreken via de handsfree speaker van je mobiele telefoon die automatisch actief wordt. Als niemand van je contactpersonen de alarmoproep aanneemt gaat deze automatisch na 2 minuten naar de Persafe 24/7 meldkamer (achterwacht functie, inclusief in abonnement voor €5,95 p/mnd). Op deze manier kun je iedere dag onbezorgd en actief genieten van het leven.

Meer informatie

Losse alarmknop voor €35,-

De eerste noodknop die discretie en draagcomfort combineert met het vertrouwen dat het alarmsysteem altijd werkt. Je kunt eenvoudig alarm maken door de knop 3 seconden in te drukken. De mobiele telefoon hoeft alleen maar in de buurt te zijn (tot 10 meter). Je kunt de noodknop dragen aan een ketting of halskoord. Verder beschikt de alarmknop over een unieke clip waarmee je de knop ook eenvoudig en discreet aan je blouse, T-shirt, onderkleding of trui bevestigd (bijv. aan je kraag of aan je BH-bandje) op een plaats van jouw keuze. Op deze manier kun je altijd met beide handen de knop bereiken om alarm te maken. Heel belangrijk als je bent gevallen, onwel wordt of in een bedreigende situatie komt. De knop heeft dezelfde diameter als een 2 euro muntstuk en weegt slechts 10 gram.

Meer informatie

Direct alarmeren
op 24/7 PERSAFE-meldkamer (€9,95 p/m)

Wonen je familieleden te ver weg of wil je ze niet tot last zijn met jouw alarmen? Ook daar hebben wij aan gedacht. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om altijd direct te alarmeren op de 24/7 meldkamer van PERSAFE. De meldkamer neemt dan contact met je op of waarschuwt de opgegeven contactpersonen of activeert professionele hulp (112) als dat noodzakelijk is. Dit abonnement kost €9,95 p/mnd en kun je ook direct online bestellen.

Verbonden en geïnformeerd

Ook als er niets aan de hand is wil je in verbinding zijn met je familie. Bij Persafe begrijpen we dat. De app geeft jou en je familieleden daarom de mogelijkheid om jullie actuele locatie onder elkaar te delen. Reuze gemakkelijk voor familie coördinatie en het geeft een extra veilig gevoel. Met slimme notificaties bij aankomst en vertrek van de woning is iedereen op een laagdrempelige manier met elkaar verbonden.

Meer informatie
"Dankzij PERSAFE maken wij ons veel minder zorgen en ma vindt de knop simpel te bedienen.

De beste prijs

Wij vinden transparantie belangrijk. Bij Persafe vind je dan ook geen addertjes onder het gras. Je betaalt bij Persafe geen aansluitkosten, prepaid kosten of kosten bij een alarm. Je kunt je abonnement altijd direct opzeggen zonder opzegtermijn. Bovendien betaal je bij ons een lagere prijs in vergelijking met andere aanbieders. Dit kunnen we doen omdat je online besteld en we veel klanten hebben in binnen en buitenland. In een aantal gevallen vergoed de zorgverzekeraar een deel van de kosten voor persoonsalarmering. Neem met ons contact op zodat wij je kunnen helpen met de aanvraag.

Overal verzekerd van de juiste hulp
 • CalendarGeen aansluitkosten
 • PrivacyPrivacy gegarandeerd!

Uit en thuis

Alarmcentrale
9,95
per maand per gebruiker
Direct alarmeren op de meldkamer
 • CheckRechtstreeks alarmeren op
 • Check24/7 alarmcentrale
 • CheckNoodoproep
 • CheckValdetectie alarm
 • CheckDirecte spreek/luister verbinding
 • CheckExacte locatie bepaling

Bestellen
Badge

Uit en thuis

Abonnement
5,95
per maand
 • Check3 personen ontvangen alarmoproep
 • Check24/7 alarmcentrale als achterwacht
 • CheckNoodoproep
 • CheckValdetectie alarm
 • CheckDirecte spreek/luister verbinding
 • CheckExacte locatie bepaling
 • CheckNotificaties vertrek & aankomst
 • CheckVeilige zones
 • CheckDwaaldetectie

Bestellen

Wil je telefonisch of via email bestellen?

Bel:       085 071 7308
Mail:     info@persafe.eu

of download de PERSAFE brochure

  Wij helpen graag. Bel, chat of mail met ons.

  Bel 085 071 7308
  Mail info@persafe.eu

  Stel uw vraag via de chat
  Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu