App icon

De belangrijkste functies
voor jou en je familie

Simpel in gebruik

Nadat jij en je familieleden de app hebben gedownload op je smartphone kies je eenmalig de juiste instellingen en is de alarmering klaar voor gebruik. Elke morgen kun je eenvoudig controleren of alles goed werkt. Je maakt de alarmknop vast aan je kleding en je bent de hele dag beschermd.

Sneller hulp met slimme alarmoproep

Onze alarmoproep bevat alle informatie die nodig is om snel en effectief hulp te verlenen en
als specialist hebben wij vele slimme zaken ingebouwd:

Exacte locatie bepaling - PERSAFE
Exacte locatie via GPS

Je exacte locatie wordt naar alle gekoppelde familieleden/mantelzorgers gestuurd, zodat zij kunnen zien wie er in de buurt is om hulp te bieden. Mocht niemand in de buurt zijn of als de alarmoproep niet binnen 2 minuten wordt beantwoord dan wordt er automatisch doorgeschakeld naar de 24/7 meldkamer van PERSAFE. Zo ben je altijd verzekerd van hulp.

Alarmering - PERSAFE
Alarmering

Naar familieleden of direct naar de PERSAFE-meldkamer

Continue op de hoogte - PERSAFE
Continue op de hoogte

De alarmstatus en locatiegegevens worden elke 20 seconden automatisch ververst. Je familieleden en mantelzorgers zien wie de alarmoproep heeft ontvangen en geaccepteerd en kunnen “live” meekijken om te zien wie als eerste op locatie aankomt.

Audio-opname - PERSAFE
Audio-opname

Wordt automatisch gestart op de telefoon van de persoon in alarm en kan door alle familieleden/mantelzorgers worden afgeluisterd

Directe spreek/luisterverbinding - PERSAFE
Automatische spreek-luister verbinding

De familieleden/mantelzorgers kunnen een automatische spreek-luister verbinding opzetten met de telefoon van de persoon in alarm. Ze kunnen dan spreken en inluisteren zonder dat je hiervoor ook maar iets hoeft te doen.
De geluidskwaliteit is helder ook als de telefoon in uw tas of broek zit, of als deze na een val enige meters verderop ligt. Heel belangrijk als je bent gevallen, onwel geworden of in een bedreigende situatie komt. Zo kunnen zij op afstand controleren wat er aan de hand is.

Automatische meldkamer - PERSAFE
Meldkamer

Als niemand van de familieleden of mantelzorgers de alarmoproep aanneemt wordt deze automatisch na 2 minuten op de PERSAFE-meldkamer doorgeschakeld.
De PERSAFE-meldkamer is ook beschikbaar als familieleden of mantelzorgers vinden dat 112 hulp nodig is. De 24/7 PERSAFE-meldkamer achterwacht functie is standaard onderdeel van je abonnement tegen geen extra kosten!

Belangrijke (medische) informatie

Belangrijke (medische) informatie zoals allergieën, medicatie, aandoening, code van het slot of verdiepingsvloer wordt automatisch met de alarmoproep meegestuurd naar hulpverleners of meldkamer/112

Losse noodknop voor €35,-

De eerste alarmknop die discretie en draagcomfort combineert met het vertrouwen dat het alarmsysteem altijd werkt. Alarm maken zonder je telefoon te bedienen of te ontgrendelen. Dat kan met de PERSAFE-alarmknop. De alarmknop beschikt over een unieke kledingclip waarmee je de knop eenvoudig en discreet aan je blouse, T-shirt, onderkleding of trui bevestigd (bijv. aan je kraag, aan je polosluiting of aan je BH-bandje) op een plaats van jouw keuze. Op deze manier kun je altijd met beide handen de knop bereiken om alarm te maken. Heel belangrijk als je bijv. bent gevallen, onwel wordt of in een bedreigende situatie komt. De knop wordt via Bluetooth met je telefoon verbonden en heeft een ingebouwde batterij voor 2 jaren zodat je niet hoeft op te laden. De PERSAFE-alarmknop is spatwaterbestendig, werkt overal (binnen en buiten). Je kunt de knop samen met het abonnement online bestellen.

Slimme notificaties bij vertrek en aankomst

Wil je je familieleden of mantelzorgers laten weten wanneer je onderweg bent of thuis bent aangekomen? Gebruik dan slimme notificatie bij aankomst en vertrek van de woning of andere frequent bezochte locaties. Heb je even behoefte aan meer privacy, dan kun je deze functie ook gemakkelijk tijdelijk uitzetten.

Alternatief voor thuisalarm

Wil je in noodgevallen snel hulp kunnen bieden of krijgen? Zonder grote investeringen te doen? Kies dan voor de PERSAFE, het meest complete alarmeringssysteem met valdetectie en talloze andere functionaliteiten. PERSAFE is er voor iedereen met een mobiele smartphone en hij werkt uiteraard zowel binnen als buiten.

Gebruikerservaringen

Barbara

Op vakantie kreeg mijn man stekende pijn op zijn borst met mountainbiken. Dankzij PERSAFE wist ik zijn exacte locatie en was hij op tijd in het ziekenhuis.

Linda

Zonder PERSAFE was mijn moeder pas na uren gevonden nadat ze thuis was gevallen. Nu was ik en mijn zus er snel bij en is alles goed afgelopen.

Melissa

Met PERSAFE weet ik of mijn kinderen veilig op school zijn aangekomen en hoef ik me daar nooit zorgen meer om te maken.

 • CalendarGeen aansluitkosten
 • PrivacyPrivacy gegarandeerd!

Uit en thuis

Alarmcentrale
9,95
per maand per gebruiker
Direct alarmeren op de meldkamer
 • CheckRechtstreeks alarmeren op
 • Check24/7 alarmcentrale
 • CheckNoodoproep
 • CheckValdetectie alarm
 • CheckDirecte spreek/luister verbinding
 • CheckExacte locatie bepaling

Bestellen
Badge

Uit en thuis

Abonnement
5,95
per maand
 • Check3 personen ontvangen alarmoproep
 • Check24/7 alarmcentrale als achterwacht
 • CheckNoodoproep
 • CheckValdetectie alarm
 • CheckDirecte spreek/luister verbinding
 • CheckExacte locatie bepaling
 • CheckNotificaties vertrek & aankomst
 • CheckVeilige zones
 • CheckDwaaldetectie

Bestellen

Veelgestelde vragen

 • Alle
 • Alarmen
 • Algemeen
 • Bediening van de app
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat doe ik?

Klik op de link “wachtwoord vergeten” en wij sturen je een nieuw tijdelijk wachtwoord om in te loggen.

Waarom kan ik meerdere alarmcirkels hebben?

Elke alarmcirkel regelt wie jouw hulpverleners zijn. Op het werk of bij sport kunnen dit andere mensen zijn dan als je thuis bent of op vakantie. Je kunt eenvoudig meerdere alarmcirkels met andere hulpverleners maken en hiertussen wisselen afhankelijk wat je aan het doen bent. Je kunt ook een alarmcirkel maken voor een vakantie met de mensen die met je meegaan en deze nadien weer verwijderen. In de app in het “oranje” scherm kun je eenvoudig van cirkel wisselen door op de oranje knop te drukken.

Wat doet de “absent” functie in het menu?

Als je absent activeert dan kun je geen alarm meer maken, wordt geluid profiel op stil geschakeld en wordt je actuele locatie niet meer gedeeld met je hulpverleners en vrienden. Je ontvangt nog wel alarmmeldingen en locatiemeldingen van anderen.

Hoe regel ik het geluidsniveau van alarmmeldingen en andere berichten in de app?

In het menu scherm is een functie “geluid profielen”. Hier kun je kiezen uit; silent, vibreren, normaal of luid. Let op bij IPhone wordt “luid profiel” niet ondersteunt.

Ik wil tijdelijk mijn “locatie delen” functie uitzetten, hoe doe ik dit?

In het menu scherm is een speciale knop die hiervoor bedoeld is. Daarmee kun je tijdelijk je locatie delen UIT of AAN zetten.

Kan ik de app eenvoudig aan en uit zetten?

Jazeker, in het menu scherm is een AAN/UIT knop die hiervoor speciaal bedoeld is.

Waarom adviseert PERSAFE om medische informatie mee te sturen met alarmmelding?

Dit is vrijwillig maar wij hebben de ervaring dat het belangrijk is dat hulpverleners weten of je allergisch bent voor een bepaald medicament, of je medicijnen gebruikt of een bepaalde aandoening hebt. Op deze manier kan de hulp effectiever worden vormgegeven. Jij bepaalt welke informatie wordt meegestuurd met een alarm en kunt dit ook altijd weer wijzigen of uitzetten.

Waarom wordt er een audio opname gemaakt bij een alarm situatie?

Vaak is het belangrijk om te weten wat er speelde op het moment dat iemand een alarm heeft gemaakt. PERSAFE start automatisch een audio opname op de mobiele telefoon van de alarmgever en deze opnames worden in de alarmmelding beschikbaar gesteld om af te luisteren aan de hulpverleners. Je hoort dus wat er speelde vanaf het moment dat iemand het alarm activeerde. De audio opnames worden verwijdert zodra alarm situatie beëindigd is.

Kunnen de andere hulpverleners zien wie het alarm (al) heeft geaccepteerd?

Ja dit wordt continue bijgehouden. Zodra een hulpverlener een alarm accepteert wordt de kleur van zijn gebruiker icoon geel en dit zien de andere hulpverleners in hun alarm melding scherm.

Ik heb alarm melding geaccepteerd maar wil 112 of overige professionele hulp inroepen, wat doe ik dan?

In de alarmmelding is een knop escaleer (rode knop) naar meldkamer. Zodra je deze activeert neemt een meldkamer operator contact met jou op om 112 of andere hulp te organiseren. Deze dienst is standaard onderdeel van je abonnement. Je hoeft dus niet in de aanwezigheid van de alarmgever te zijn om het alarm te escaleren, dit kan ook op afstand. De andere hulpverleners worden met een bericht geïnformeerd dat alarm is geëscaleerd.

Hoe werkt de directe spreek/luister verbinding?

De hulpverleners die de alarmmelding accepteren kunnen een directe spreek/luister verbinding opzetten met de alarmgever. Daarvoor gebruiken ze de groene knop in de alarmmelding die automatisch een verbinding opzet via de handsfree speaker van de alarmgever. Je kunt dus luisteren en praten zelfs als alarmgever is gevallen en niet meer de telefoon kan bedienen.

Wat gebeurt er als ik een alarm heb gemaakt?

PERSAFE stuurt een alarmmelding aan al jouw geregistreerde hulpverleners die online zijn. Via GPS of indoor bakens bepalen we je exacte locatie positie en sturen die mee in de melding. Ook bepalen we de exacte locatie van je hulpverleners op het moment dat jij alarm maakt en sturen deze ook mee in de alarmmelding. Iedereen kan dus meteen zien wie het dichtste bij en beschikbaar is om snel hulp te verlenen. De hulpverleners worden gevraagd om je alarm te accepteren. Indien niemand accepteert of niemand reageert wordt de alarmmelding automatisch doorgezet naar de PERSAFE-meldkamer. Bovendien verversen we de locatie positie gegevens van iedereen elke 20 seconden, je ziet dus letterlijk of een van je hulpverleners al bij de alarmgever is aangekomen.

Hoe kan ik alarm maken?

Op je telefoon met de app of met de los verkrijgbare alarmknop of ID-Badge. Met de alarmknop of ID-Badge kun je alarm maken zonder de telefoon te ontgrendelen of in je hand te hebben.

Werkt de app ook buiten?

Ja, de app gebruikt de dataverbinding van je mobiele telefoon samen met de GPS-sensor voor exacte locatie bepaling. Je kunt PERSAFE dus altijd gebruiken zowel binnen als buiten.

Wij helpen je graag

Bel 085 071 73 08
Mail info@persafe.eu

Stel uw vraag via de chat
Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu