persafe_socials

Simpel te bedienen noodknop

Een noodknop moet simpel zijn

In een nood- of panieksituatie moet je niet hoeven nadenken hoe je de alarmknop moet activeren. De noodknoppen van Persafe hebben slechts 1 grote druktoets waarmee je alarm kunt maken. Je drukt simpel op de noodknop en het alarm wordt direct verzonden.

Bij andere alarmsystemen moet je de noodknop of alarmhorloge (elke dag) opladen. Als je dit vergeet dan werkt je noodknop niet. De uren dat de noodknop of alarmhorloge in de oplader zitten kun je het alarm niet gebruiken. Bij Persafe hoef je de noodknop NOOIT op te laden. De batterij gaat 2 jaren mee en kan daarna worden vervangen. Dat doe je zelf met een batterij uit de supermarkt (minder dan €1,-) waarna de noodknop weer 2 jaren meegaat.

Contactpersonen ontvangen alarmoproep als NL-ALERT oproep

PERSAFE alarmoproep bevat meer belangrijke informatie dan andere alarm systemen om sneller en beter hulp te kunnen verlenen:

Je exacte gps-locatie wordt naar alle contactpersonen of de meldkamer gestuurd.

De contactpersonen of de meldkamer kunnen direct met je spreken.

De contactpersonen zien wie van hen het dichtst bij jouw in de buurt is.

Zodra je op de noodknop drukt wordt er automatisch een audio opname gestart die door alle contactpersonen en de meldkamer direct kan worden afgeluisterd (indien alarmgever Android telefoon gebruikt). 

De contactpersonen of de meldkamer kunnen direct met je spreken.

Als niemand van de contactpersonen de alarmoproep accepteert neemt de meldkamer het automatisch over. De 24/7 meldkamer achterwacht functie is standaard onderdeel van je abonnement tegen geen extra kosten!

Persafe zorgt ervoor dat belangrijke informatie zoals allergieën, medicatie, aandoening, code van de sleutelkluis of het adres waar eventueel een reservesleutel aanwezig is wordt meegestuurd met de ambulance die naar je onderweg is.

Polsband met zender

Stijlvolle polsband met ingebouwde alarmzender in antraciet kleur. Het gebruikte materiaal is  siliconen rubber. Hierdoor is de polsband zeer comfortabel te dragen en bovendien licht in gewicht (armband weegt slechts 27 gram). De polsband is geschikt voor smalle – normale en brede polsen en het gedeelte waar je alarm mee maakt heeft slechts een diameter van 30 mm (2-euro muntstuk) en is 7 mm hoog.

Om alarm te maken hoef je de polsband alleen 3 seconden ingedrukt te houden. De PERSAFE polsband is waterdicht (je kunt er mee douchen), werkt overal (thuis en onderweg) en heeft een ingebouwde batterij met 2 jaar reserve zodat je nooit kunt vergeten om de polsband op te laden. De polsband is draadloos verbonden met je smartphone of tablet via de Persafe app.

Alarmknop met halsketting en geïntegreerde kledingclip

De eerste alarmknop die discretie en draagcomfort combineert met het vertrouwen dat het alarmsysteem altijd werkt. Alarm maken door de knop 3 seconden in te drukken. Je kunt de alarmknop comfortabel dragen aan een halsketting of met de geïntegreerde kledingclip discreet bevestigen aan je (onder)kleding.

De PERSAFE-alarmknop is spatwater bestendig, werkt overal (thuis en onderweg) en heeft een ingebouwde batterij voor 2 jaren zodat je nooit kunt vergeten om de knop op te ladenDe knop heeft de afmeting van een 2-euro muntstuk, is maar 8 mm dik en weegt minder dan 10 gram. De knop is draadloos verbonden met jouw smartphone of tablet via de Persafe app.

Wij adviseren om de alarmknop tussen borst en hals te dragen. Als je bent gevallen kun je altijd met één vrije arm de knop indrukken. 

Goedkoper en toch beter

PERSAFE biedt een professioneel alarm voor een betaalbare prijs. We doen dit al meer dan 50 jaar voor bedrijven. Voorheen als onderdeel van Philips en nu als zelfstandige specialist. Sinds 2021 bieden wij ook alarmering voor senioren. PERSAFE rekent dezelfde prijzen aan senioren als aan bedrijven en dat is duidelijk gunstiger dan andere alarmsystemen. In korte tijd hebben meer dan 10.000 senioren gekozen voor Persafe. Sluit je bij ons aan en profiteer van goedkoper en ook nog beter. 

De PERSAFE alarmoproep is een professionele alarmering en werkt net als de NL-ALERT melding van de overheid. De alarmoproep speelt audiosignalen af op de telefoon van de contactpersonen ook als deze op ‘niet storen’ staat of als de voicemail is geactiveerd. Op deze manier wordt GEWAARBORGD dat de contactpersonen altijd (ook s’nachts) de oproep ontvangen. De contactpersoon kan het PERSAFE systeem op absent schakelen als men niet beschikbaar is voor oproepen.

Het PERSAFE alarm is eenvoudig zelf in gebruik te nemen zonder dat er een monteur bij u voorbij hoeft te komen. De instructie handleiding is zeer eenvoudig en duidelijk zodat zelfs de grootste digibeet dit zelf kan. Natuurlijk is de PERSAFE klantenservice beschikbaar om u te ondersteunen indien u dit prettig vindt.

hero-familie

Bij Persafe geen jaarcontract en geen verborgen kosten

Bij andere professionele persoonsalarmering aanbieders moet je verplicht een contract voor 1 of 2 jaren afsluiten, bij PERSAFE hoeft dit niet. Je zit nergens aan vast en er zijn nooit verborgen kosten. Je betaalt alleen de maandelijkse kosten van €8,95 of €12,95 en de eenmalige aanschafkosten van de noodknop.

PERSAFE is de nieuwe generatie persoonsalarmering. Bij PERSAFE garanderen we dat alle contactpersonen direct de alarmoproep ontvangen en zijn we bovendien goedkoper dan andere professionele persoonsalarmering aanbieders omdat we slim gebruik maken van je mobiele telefoon die je toch al hebt. Hierdoor betaal je niet 2 keer voor een telefoonabonnement en werkt het alarm niet alleen thuis maar ook onderweg.

Er wordt veel geadverteerd met noodknoppen zonder abonnement. Deze knoppen gebruiken een prepaid telefoonkaart. Ben je er bewust van dat er €5,- tot €7,- kosten per maand worden gemaakt op je prepaid kaart! Bovendien kan niet worden gegarandeerd dat je voldoende tegoed hebt op het moment dat je een alarm maakt waardoor de alarmoproep mogelijk niet wordt verstuurd en er is geen meldkamer achterwacht aanwezig.

Persafe zet een nieuwe standaard

Wil je in noodgevallen snel kunnen alarmeren tegen een betaalbaar tarief? Kies dan voor PERSAFE, het meest betrouwbare alarmeringssysteem met valdetectie en talloze andere functionaliteiten. Je alarmoproep wordt gegarandeerd aangenomen met onze meldkamer achterwacht.

Geen losse apparaten of kastjes die aangesloten moeten worden op de vaste telefoonlijn. Geen beperking dat het alarmsysteem alleen in de woning werkt. Geen hoge aansluitkosten of contracten voor lange tijd of hoge kosten bij afmelden of bij een alarmsituatie. PERSAFE is er voor iedereen en werkt thuis, onderweg en in het buitenland. PERSAFE kan ook worden gebruikt voor alarmeren naar jouw thuiszorg instelling. Bel ons voor meer informatie.

PERSAFE wil alarmeren voor ouderen betaalbaar maken, juist in deze dure tijden. Door onze grote klantenbasis kunnen wij goedkoper werken dan andere alarm aanbieders. Dat scheelt vaak €10,- tot €20,- per maand!

Abonnement 1

Alarmeren naar
eigen contactpersonen

€8,95

per maand per abonnement

In stap 2 van de bestelprocedure kiest u welke noodknop u wilt bestellen

Abonnement 2

Alarmeren naar
24/7 alarmcentrale

€12,95

per maand per alarmgever

In stap 2 van de bestelprocedure kiest u welke noodknop u wilt bestellen

Wil je meer informatie? Bestel dan hier de PERSAFE brochure

Laat hier uw gegevens achter en ontvang onze brochure

Liever telefonisch contact? Bel ons op 085-071 7308

   

   

  Wij helpen graag. Bel of mail met ons.

  Op werkdagen zijn wij van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.  Bel 085 071 7308

  Mail info@persafe.eu