Blog Families - Persafe

De verhalen van
Persafe

Filter op categorie:
Families
Zakelijk
Families
“Ik voel me een stuk veiliger met de Persafe noodknop” Geplaatst op: 14 December 2022

Riet van Kuppeveld (77) is sinds 2021 weduwe en woont nog zelfstandig in het huis waar ze ruim 50 jaar met haar man heeft gewoond. “Heel mijn leven staat op zijn kop. Ik mis mijn man ontzettend”.

Lees verder

Families
“Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen prettig” Geplaatst op: 16 September 2022

Hettie Reijnders (84) woont al 61 jaar in hetzelfde huis, maar sinds 2021, vanwege het overlijden van haar man, voor het eerst in haar eentje. “Dat is vreemd in het begin. Je mist je maatje, maar ook iemand om voor te zorgen. En iemand die voor mij zorgt, natuurlijk.”

Lees verder

Families
Een geruststellend gevoel is goed voor het hart Geplaatst op: 12 August 2022

In 2018 krijgt de dan 34-jarige Hans de Jongh de schrik van zijn leven. Tijdens het voetballen voelt hij plots een steek in zijn borst. “Ik was net een kopduel aangegaan en voelde na het landen een stekende pijn. Heel even dacht ik nog dat ik verkeerd terecht was gekomen, maar dat veranderde al snel. Mijn hart.” Sindsdien heeft hij zijn leven omgegooid...

Lees verder

Families
Solo sporten in coronatijden. Neem een PERSAFE mee Geplaatst op: 24 May 2021

In rap tempo heeft 2020 ons hele leven overhoop gegooid. Zo ook de manier waarop we sporten. De keuze om solo op pad te gaan lijkt een verstandige, maar vaak vergeet men daarbij één belangrijke zaak. Niemand weet waar je precies bent.

Lees verder

Families
“Ik wist al snel: arm uit de kom” Geplaatst op: 3 March 2021

Mark van Bergem gaat in de kerstvakantie van 2019 met zijn familie op wintersport in het Oostenrijkse Kuhtai. Een klein dorpje van één straat, waar alle pistes op uit komen. Ondanks 20 jaar aan ervaring, komt hij op één van die afdalingen zwaar ten val. “We namen een zwarte piste met iets te veel overmoed. Ik ging te hard, miste een bocht, gleed weg en kwam buiten de piste...

Lees verder

Heb je vragen? Bel +31 (0) 85 071 73 08 of info@persafe.eu