24. TIJD + LOCATIE REGISTRATIE + ACTIVATE FUNCTIE (OPTIONEEL)

PERSAFE biedt de mogelijkheid om stationaire tijdregistratie systemen te vervangen met moderne digitale tijd en locatie registratie met de telefoon van de medewerker en de PERSAFE app.

Onze oplossing kan ingezet worden voor meerdere functies;

  • Automatisch registreren van aankomst- en vertrektijd van een Google maps geofence locatie.
  • Handmatig registreren van start en einde (werk)tijd met een knop in de app. Aan de tijdregistratie wordt door PERSAFE de actuele gps-locatie toegevoegd waar registratie plaats vond.
  • Scannen van een QR-code door medewerker bij start en einde van een bepaalde activiteit. Aan elke scan wordt door PERSAFE actuele gps-locatie toegevoegd waar scan plaats vond. Een werkproces kan in stappen worden verdeeld en telkens met een start-scan en einde-scan worden geregistreerd. Verder bestaat de mogelijkheid om instructies, vragenlijsten of ARBO-informatie toe te voegen die in het app-scherm verschijnt zodra QR-code wordt gescand. De registratie kan verder worden opgewaardeerd door direct een vervolgstap in het systeem te triggeren als een bepaalde (deel)activiteit is afgesloten (bijv. vrijgeven van een hotelkamer of toegang tot een bouwlocatie).