17. TOESTEMMINGEN BEHEREN

Je hebt altijd een actueel overzicht van alle toestemmingen die je aan andere PERSAFE-gebruikers hebt gegeven. Je kunt deze op elk moment intrekken of wijzigen.

Ga naar “manage” in het app menu, en klik op “TOESTEMMINGEN”

Op het scherm zie je per PERSAFE-gebruiker welke toestemmingen je voor FRIEND en voor HULPVERLENER hebt afgegeven. Met de “bewerk” knop kun je wijzigingen doorvoeren.

FRIEND-toestemmingen;

  • Deel altijd mijn status (online/absent/bezet) en actuele locatie positie
  • Deel alleen mijn status (online/absent/bezet) maar niet mijn actuele locatie positie
  • Weigeren (toestemming intrekken)

HULPVERLENER-toestemmingen;

  • Altijd mijn actuele locatie positie delen met mijn hulpverleners (ook buiten alarmsituaties)
  • Alleen mijn actuele locatie positie delen met de andere hulpverleners in de alarmcirkel als iemand anders in de cirkel in alarm is (ik ben hulpverlener)
  • Alleen mijn actuele locatie positie delen met de hulpverleners in de alarmcirkel als ik zelf in alarm ben, maar verder nooit

Voer je wijzigingen door en bevestig met opslaan. De wijzigingen zijn meteen actief.