2. INLOGGEN IN DE APP

Je moet inloggen in de app met je email (= gebruikersnaam) en het door jouw zelf aangemaakte wachtwoord. Als jullie telefonisch bij de klantenservice hebben besteld kan het ook zijn dat je met je telefoonnummer (= gebruikersnaam) moet inloggen. Jullie hebben hiervoor dan een email van de Persafe klantenservice ontvangen met de inloggegevens voor elke contactpersoon.

Als je als contactpersoon een uitnodiging email hebt ontvangen van Persafe moet je op de ACCEPTEER knop klikken in de email en kun je direct daarna een wachtwoord voor jezelf aanmaken. Zodra je het wachtwoord voor jezelf hebt aangemaakt kun je met je email (= gebruikersnaam) en het door jou aangemaakte wachtwoord inloggen in de Persafe app op jouw telefoon.

Zodra je op de blauwe inlog knop klikt in de Persafe app wordt je gevraagd om bepaalde telefoon instelling toe te stemmingen. Deze telefoon instellingen zijn belangrijk om te zorgen dat de alarmoproepen goed worden verstuurd en door de contactpersonen goed worden ontvangen. Het is belangrijk dat je alle telefoon instellingen toestemt > zie punt 3 van de online handleiding voor instructie aanwijzingen.